Tips voor gezelligheid tijdens het reizen

0 Shares
0
0
0

Als je mensen wilt ontmoeten, wees dan eerlijk.
Het is beter om te laten zien dat je nerveus bent dan te proberen je angsten in één keer weg te nemen en te schrikken of te denken dat je een gek bent. Probeer: “Hallo, normaal doe ik dit niet omdat ik erg verlegen ben, maar ik reis alleen en ik zou hier graag iemand willen spreken om een paar vragen over de omgeving te stellen. Mag ik gaan zitten?” Het lijkt gek, maar het werkt. Denk je niet dat je hem met je zou laten eten?

Als je niet van alleen eten houdt, doe dan aan mealurf.
U kunt beginnen met het zoeken naar restaurants met gemeenschappelijke tafels (een tip: typ “gemeenschappelijke tafel” in Google samen met de stad en u ziet verschillende opties). Je kunt je ook aanmelden voor georganiseerde proeverijen of diners, waarbij iedereen tegelijk in dezelfde ploeg komt – soms bij particulieren – of zelfs een partner zoekt voor de lunch.

Als je met het openbaar vervoer komt.
Glimlach en maak oogcontact met de andere passagiers. Op deze manier zullen ze zien dat u bereid bent om te chatten – als u dat bent – en wordt het gemakkelijker voor u om een gesprek te beginnen. Voor lange reizen kunt u ook een pak kaarten meenemen en andere passagiers uitnodigen om te spelen.

Schrijf je in voor een rondleiding of een cursus ergens in.
Het wordt heel gemakkelijk om in contact te komen met uw collega’s!

Zoek op internet naar mensen met dezelfde interesses en blijf bij hen. Een erg handige website hiervoor is MeetUp, hoewel je ook kunt zoeken in reizigersforums, zoals deze op TripAdvisor.

Stof Tinder af
(Of een vergelijkbare app) en misschien wordt je reis iets meer … Hier zijn meer applicaties om tijdens het reizen te flirten.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Reis slim

1.Reis in het laagseizoen. Als het werk het toelaat, is het het beste om buiten de vakantieperiode te…