Reistips die u niet kunt stoppen met lezen

0 Shares
0
0
0

Misschien denken veel mensen dat reizen alleen gaat over wandelen en genieten, maar er zijn dingen die de route of het verblijf in een nieuw land kunnen bemoeilijken. Daarom, als u nog nooit heeft gereisd of als het uw idee is om het veel vaker te gaan doen, zullen deze reistips u helpen alert te zijn en te weten welke dingen er mis kunnen gaan en hoe u ze kunt oplossen.

Reserveren: Boek uw vlucht minimaal 1 of 2 maanden van tevoren, afhankelijk van of het een nationale of internationale reis betreft. In dit artikel over het vinden van goedkope vluchten leggen we meer uit over het onderwerp.
Bespaar geld: verdien punten en miles en wissel ze in voor vliegtickets en hotelaccommodatie.

Volg degene met het jasje of pak: mensen die een jas of pak dragen, reizen meestal voor zaken en weten over het algemeen wat ze doen, omdat ze het al duizend keer hebben gedaan. Als u ergens niet zeker van bent, laat u dan leiden door wat ze doen of vraag hen om uitleg.

Hoofdkoffer: probeer een “handbagage” (of een rugzak van die maat) te gebruiken om te reizen. U voorkomt niet alleen dat u op de luchthaven op uw koffer moet wachten (en soms moet betalen voor extra bagage of het risico loopt te verdwalen), maar het helpt u ook om niet te veel in te pakken. Zelfs als u van plan bent om voor langere tijd buiten te blijven, kunt u uw kleding nog steeds wassen en opnieuw gebruiken.

Extra koffer: Het is belangrijk om een kleine tas of rugzak te hebben die je in je “handbagage” kunt houden of op je rug kunt dragen. Daar kun je alle dingen neerzetten die je niet uit het oog wilt verliezen of waar je makkelijk bij moet kunnen (paspoort, geld, gsm, oordopjes, kauwgom, koptelefoon, etc). Probeer niet te veel dingen op te slaan, want het hebben van een extra ruimte kan u helpen bij uw terugkeer om uw aankopen en geschenken mee te nemen.

Hulpmiddelen voor technologische apparatuur: Als u, zoals velen, reist met een mobiele telefoon, laptop, camera enz., Is het noodzakelijk dat u (vooral tijdens zakenreizen) batterijen en extra geheugens bewaart, evenals een stroomadapter.

Foto’s van bagage: Als er een probleem is met uw bagage (hoewel dit niet zou moeten zijn als u kiest voor handbagage), kunt u het restitutieproces met uw reisverzekering, indien nodig, vergemakkelijken door foto’s van uw bagage te hebben.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Reis slim

1.Reis in het laagseizoen. Als het werk het toelaat, is het het beste om buiten de vakantieperiode te…