Reis slim

0 Shares
0
0
0

1.Reis in het laagseizoen.

Als het werk het toelaat, is het het beste om buiten de vakantieperiode te reizen. De prijzen zijn toegankelijker en er zijn veel minder mensen. Oog! Niet alle bestemmingen hebben dezelfde seizoenen. De lente en herfst zijn op de meeste bestemmingen geweldige tijden.

2.Het hotel op uw maat.

U hoeft niet altijd naar de goedkoopste te zoeken. U moet weten hoe u geld moet uitgeven en hiervan kunt profiteren. Het hotel is misschien wel de belangrijkste beslissing is een reis. Als je een stad bezoekt, zorg dan voor een goede locatie en bij voorkeur inclusief ontbijt en wifi. Als u een strand- of rustbestemming bezoekt, is het de moeite waard om te investeren in een hotel met faciliteiten van goede kwaliteit, strand en goede diensten.

3.Ga lokaal.

Leunen op lokale producten is een uiterst slimme beslissing en ook een ecologische. Het vervoeren van producten uit andere landen of plaatsen vervuilt altijd en de prijs wordt aan het einde door de bezoeker betaald. Het ontdekken van lokale wijnen of gerechten uit de regio maakt deel uit van de reiservaring. Vergeet de ketens en bezoek de plaatselijke coffeeshop en klassieke restaurants op elke locatie.

4.Reis licht.

Het dragen van een rugzak of koffer van industriële grootte wordt nooit aanbevolen. Naast hoe zwaar het kan zijn, zijn er veel factoren waarmee u rekening moet houden.

5.Gebruik wifi.

Veel mensen vragen mij naar de datapakketten van de telefoonmaatschappijen. Ik heb ze gebruikt en ze zijn meestal handig als je altijd verbinding met internet nodig hebt, maar ze lijken erg duur. Voor mij is wifi de beste optie. In veel landen is gratis wifi heel gebruikelijk in hotels, restaurants en zelfs parken. De WiFi-zoeker-app kan u helpen open netwerken te vinden om verbinding mee te maken en uw reizen te delen op sociale media.

6.Maak je huiswerk.

Planning is de beste manier om geld en tijd te besparen tijdens een reis. Hoe meer u uw bestemming kent voordat u erop stapt, hoe meer u van de ervaring zult genieten. Zoek naar veel hotelopties, bepaal voordat je aankomt de plaatsen die je wilt bezoeken en zorg altijd voor een plan B voor het geval dingen niet gebeuren zoals je had gepland.

7.Trakteer uzelf.

Trakteer uzelf minstens één nacht tijdens uw reis en bezoek een goed restaurant. Maak je klaar, boek en geniet. Zoek plaatsen die een unieke culinaire ervaring bieden en laat u gaan. De smaken zijn ook een reis.

8.Souvenirs.

Ik heb je al eerder verteld over mijn mening over souvenirs. Mijn advies is om weg te komen van het typische “Made in China” souvenir en op zoek te gaan naar iets originelers en speciaals. Een lokale ontwerper die kleding aanbiedt die je nergens anders vindt. Ambachten gemaakt voor je ogen. De mogelijkheden zijn talrijk, maar over het algemeen niet op het eerste gezicht.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like