Tekenen dat je de verlichting thuis moet veranderen

0 Shares
0
0
0

Hoe vaak u ook weerstand biedt, er is een reeks indicatoren die aangeven dat er iets mis is in uw huis als het om licht gaat.

Je kamers zijn erg koud

Je hoeft nergens bang voor te zijn, want het oplossen ervan is heel eenvoudig. Er zijn verblijven en verblijven. Dat wil zeggen dat niet alle hoeken van uw huis dezelfde lichttemperatuur nodig hebben. Zonder verder te gaan, moet de slaapkamer, die een plek is die u zou moeten uitnodigen om uit te rusten, altijd een warm licht hebben.

Er is een tekort aan stekkers

Als het antwoord op deze vraag ja is, lijdt het geen twijfel dat allereerst uw huis een renovatie nodig heeft. En geen paniek!, Want we hebben het niet over een hervorming die uw portemonnee doet schudden. Elk goed verlichtingsproject vereist een zorgvuldige planning van de stopcontacten op de juiste plaatsen. Niet veel en niet weinig, maar wat uw huis nodig heeft.

Je kunt niet goed lezen

Er is de valse overtuiging dat een warm licht het beste is om een boek te verslinden of zelfs om te studeren. Grote fout! Om je te kunnen concentreren en de aandacht te schenken die ze verdienen aan elk van de pagina’s die je voor je hebt, is het ongetwijfeld het beste om je toevlucht te nemen tot een koud licht van 4.000-5.000 K. En al gezegd, verlicht elk gebied van lezen zijn zout waard.

De elektriciteitsrekening is te hoog

In dat geval kunt u altijd een beroep doen op verschillende middelen: van wedden op ledarmaturen omdat hun verbruik veel efficiƫnter is en ze helpen om minder uit te geven; doe hetzelfde met spaarlampen (zogenaamde fluocompacts), of installeer bewegingsdetectoren in looppaden die het licht automatisch in- en uitschakelen. Denk er ook aan om dimmers in uw leven te plaatsen waarmee u de intensiteit van het licht in een bepaalde ruimte kunt verhogen of verlagen.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like