Hoe gordijnen te combineren

0 Shares
0
0
0

Gordijnen en muren zijn veroordeeld om elkaar te begrijpen. In feite zou het ideaal zijn om ze tegelijkertijd te kiezen wat voor verf en gordjinen je wilt. Dit zodat ze als geheel worden gezien, hetzij in harmonie, hetzij in contrast. Als je twijfelt, helpen we je met deze combinaties die werken

Wit op wit

Bij twijfel gaat alles naar het doel. Het is een kleur die nooit faalt, niet voor de muren, omdat het helpt om het licht te vermenigvuldigen – het reflecteert 96% van het licht dat het ontvangt – of voor de gordijnen, omdat het ze visueel lichter maakt. Als je bang bent dat het te “transparant” is, ga dan voor een stof met meer gewicht.

Witte muren, u kunt gordijnen en stoelen coördineren

Wil je wit voor de muren? Met de gordijnen geniet u van totale vrijheid. Zowel in kleuren als patronen. Dat kan zelfs in deze kamer, waar de bekleding van een van de banken en de fauteuil is afgestemd op de gordijnen. Of misschien alleen witte gordijnen en een kleur op de muur?

Wit en beige, heel natuurlijk en tijdloos

Het voordeel van de keuze voor wit voor de muren is dat je gordijnen kunt kiezen in de kleur die je wilt, want het past overal goed bij. Maar als u op zoek bent naar een natuurlijke look zonder uitgesproken contrasten, dan zijn beige- of zandtinten een veilige keuze om tijdloze omgevingen te creëren.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like