Ga van een saaie slaapkamer naar een tijdschrift

0 Shares
0
0
0

Een grote muurschildering op het hoofdeinde

Verf en behang zijn twee goede bondgenoten in de nieuwe decoratie van je slaapkamer. Als het wit is geverfd, maak dan een sokkel aan de muur in een andere kleur, wat dacht je van een ontspannend blauw? Verfraai het hoofdeinde met een geschilderde muurschildering of bedek het met spectaculair behang – een serene omgeving als deze geeft je de gemoedsrust die je nodig hebt. Selecteer in het meubilair stukken die op zichzelf opvallen: een traanlamp, een verouderd bureau, een gouden frame …

Een ontspanningsruimte voor het raam

Als je een ruimte in een slaapkamerraam hebt, gebruik dan je fantasie en profiteer van dit gebied. Afhankelijk van de diepte kunt u verschillende oplossingen kiezen: versier het met bloemenvazen, fotolijsten, seriĆ«le objecten … En als het echt breed is zoals op de afbeelding, waarom zou u het dan niet in een leeshoek of een plek om te ontspannen terwijl je uit het raam kijkt? Een eenvoudige op maat gemaakte mat of enkele kussens zullen u helpen om comfortabeler te zijn.

Uitzicht op de binnentuin

Kun je je voorstellen dat je ‘s ochtends wakker wordt en een minituin voor je ziet? Het zou een behoorlijke energieboost zijn! U zult genieten van dat aangename gevoel als u uw extra grote zolen aan het voeteneinde van het bed legt. Plaats ze bij de ramen en als de grootte van de slaapkamer het toelaat, kun je ook een mooie leefruimte hebben, zoals op de afbeelding.

Hangstoel om te schommelen

Een plek in de slaapkamer hebben om te ontspannen als we niet in bed liggen, is een voorrecht. Een comfortabele fauteuil, een hangmat, een schommelstoel, wat vloerkussens … nodigen u uit om lonende leesmomenten door te brengen. We stellen iets leukers voor, wat dacht je van het installeren van een hangstoel? Ja, eentje die je meestal op terrassen en tuinen ziet. Het zal een plezier zijn om te ontspannen terwijl u zich laat wiegen met zijn zachte schommelen!

Besteed aandacht aan de muren

Als je je slaapkamer een elegante toets wilt geven, versier de muren dan met stijl: een spectaculair schilderij, design wandlampen, een XL spiegel of laat je hoedencollectie zien, zoals in de afbeelding. Hang ze aan een kapstok of, als je dat liever hebt, direct aan de muur voor een mooie boho chic compositie.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like